Zorgeloze afhandeling van uw abonnee- en ledenwerving

DDC Europe is een ervaren partner bij werving van abonnees. Voor onder andere toonaangevende tijdschriften en dagbladen verzorgen we de administratieve kant van campagnes en klantbeheer. Daarnaast ondersteunen we goede doelen en verenigingen bij ledenwerving en -administratie. Zowel digitaal als op papier. De gecombineerde inzet van diverse communicatiekanalen zorgt voor een maximaal resultaat van uw campagne.

Door het volledig of gedeeltelijk (bijvoorbeeld bij pieksituaties) uitbesteden van het administratieve proces kunt u zich helemaal richten op uw core business.

Verwerken van abonneegegevens

De Persgroep logo

De Persgroep Publishing werkt met DDC voor het inscannen en inponsen van bonnen. Vroeger duurde het soms weken vooraleer de gegevens van nieuwe abonnees of van deelnemers aan wedstijden ingeponst waren. Doordat DDC met grote internationale bedrijven werkt, is er dus een schaalvoordeel en kunnen wij op enkele dagen tijd alle informatie op een digitale manier opslaan. Dat bespaart tijd en geld en vooral: we kunnen onze klanten/lezers vlugger helpen.

– Peter Bouckaert, De Persgroep Publishing

Ontsluiten en beheren van abonneegegevens

CRM

De ingevoerde abonneegegevens worden opgeslagen in een beveiligde CRM-database met een link naar het gescande formulier. Eventuele online formulieren kunnen we direct koppelen aan de CRM-database.

Altijd toegankelijk

De online CRM-database is 24 uur per dag beschikbaar. Benodigd: een computer die verbonden is met het internet en een webbrowser. Afhankelijk van uw gebruikersrechten kunt u abonneegegevens bekijken, wijzigen en/of muteren, selecties op uw abonneebestand uitvoeren en management rapportages genereren.

Digitaal archief

Tenslotte stellen wij een online archief ter beschikking. Op deze wijze bent u in staat om alle contactmomenten met uw abonnees terug te vinden. Denk hierbij aan machtigingsformulieren, telefoongesprekken en/of e-mail berichten.

Voordelen van deze oplossing

Neem contact met ons op