Referenties

De Persgroep logo

“DDC Europe werkte al met De Persgroep Nederland samen, en vanuit hun goede ervaringen zijn we mee in zee gegaan met DDC.

De Persgroep Publishing werkt met DDC voor het inscannen en inponsen van bonnen. Vroeger duurde het soms weken vooraleer de gegevens van nieuwe abonnees of van deelnemers aan wedstijden ingeponst waren. Doordat DDC met grote internationale bedrijven werkt, is er dus een schaalvoordeel en kunnen wij op enkele dagen tijd alle informatie op een digitale manier opslaan. Dat bespaart tijd en geld en vooral: we kunnen onze klanten/lezers vlugger helpen.

DDC heeft een grote reactiesnelheid en het is prettig samenwerken met hen. Als er al eens iets foutloopt, dan wordt dit vlug rechtgezet. We werken goed en eerlijk samen. Dat is prettig. DDC hanteert eveneens een strikte ethische code. Dat is voor ons een conditio sine qua non wat betreft samenwerking bij uitbesteding.”

– Peter Bouckaert, De Persgroep Publishing

Pepperminds logo

“DDC Europe zorgt voor een snelle en correcte invoer van alle inschrijvingen, met hierbij nog een aantal handmatige validaties. We hebben voor DDC gekozen omdat zij ook buitenlandse inschrijvingen kunnen verwerken en een goede staat van dienst hebben.

Door onze samenwerking is de snelheid verhoogd, zijn de kosten verlaagd en is de kwaliteit door standaardisatie ook omhoog gegaan. Bij problemen wordt er snel en goed gereageerd. De IT-afdeling is goed in staat die op te lossen of on site te kijken waardoor het misgaat.

Afspraken worden nagekomen en het is een betrouwbare partij om mee samen te werken. Kortom, we zijn zeer tevreden.”

– Luuc Steltenpool, Pepperminds

Weekendesk logo

“DDC werkt met intelligente, communicatieve, goedopgeleide en hardwerkende mensen. Dit maakt het voor Weekendesk mogelijk om echte waarde toe te voegen aan het uitbestedingsproces.

Daarnaast is het een voordeel om een team te hebben dat speciaal is toegewezen aan het Weekendesk-project. Dit maakt dagelijks contact mogelijk en zorgt ervoor dat we kunnen investeren in specifieke trainingen. En kwantiteit, tijd en kosten op een efficiënte manier kunnen monitoren.”

– Anne van Gemert, Weekendesk

UNICEF logo

“Voor onze organisatie is het van cruciaal belang dat alle donateursgegevens op een juiste wijze worden beheerd. De kwaliteit van het donateursbestand bepaalt mede het resultaat van onze campagnes. Bij DDC Europe worden alle mutaties door een vast team van medewerkers real-time in onze systemen verwerkt.

Er wordt zorg en aandacht besteed aan de kwaliteit van de invoer. Indien er afwijkingen op het verwerkingsproces zijn, dan wordt er direct contact opgenomen met onze verantwoordelijke projectcoördinator.

Hierdoor hebben wij onze gegevens snel beschikbaar en kunnen wij deze aanwenden voor onze follow-up.”

UNICEF Nederland

Tilburg University logo

“Voor een meerjarig onderzoeksproject verwerkt DDC Europe voor ons de vragenlijsten. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van data-invoer zijn de belangrijkste redenen geweest om te kiezen voor DDC als partner.

In de communicatie is het altijd gemakkelijk en snel schakelen met onze vaste project consultant, waardoor extra ondersteuning snel kan worden opgestart.

Wij zien DDC als betrouwbare partner die voor ons een belangrijke bijdrage levert aan efficiënte verwerking van onze onderzoeksgegevens.”

– Projectleider, Tranzo - Tilburg University

Syntrus Achmea logo

“Door het scannen en de data-entry uit te besteden bij DDC Europe en daar zowel een technische als een inhoudelijke controle op aan te brengen, werden de laatste knelpunten verwijderd.

Piekbelasting is nu opgelost in SLA's met de externe partner. Al het papier is de deur uit. Foutafhandeling is geautomatiseerd. Prioritering wordt op voorhand bepaald en is er onmiddellijk inzicht in het werkaanbod. De kwaliteit van de verwerking in de backoffice is verhoogd.”

– Traffic Manager, Syntrus Achmea

Bent u benieuwd wat DDC Europe voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op